Predstavljen treći broj „Robota“


Treći broj studentskog lista „Robot“ predstavljen je danas na Fakultetu strojarstva i računarstva Sveučilišta u Mostaru.

Časopis „Robot“ važan je aspekt studentskih aktivnosti ovoga fakulteta. Dekan FSR-a prof. dr. sc. Željko Stojkić je kazao kako su studenti pokazali ono što je najvrijednije, a to je istrajnost. „Ja se nadam kako će se u budućnosti uključiti veći broj studenata i dignuti kvalitetu časopisa na još veću razinu“, poručio je dekan.

Glavni urednik časopisa Josip Kovačić, ujedno i student četvrte godine strojarstva, objasnio je važnost ovoga časopisa na fakultetu. „Pomoću njega studenti se mogu izraziti kreativno, stručno i kritički“, rekao je Kovačić.

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru prepoznaje časopise kao najbitnije projekte na Sveučilištu i zbog toga ih najviše podržava i financira. „Časopis je jedinstvena prilika za sve studente da se volonterski uključe, predstave sebe, svoj fakultet, svoj svijet i svoje zanimanje“, izjavio je za treci.ba predsjednik Studentskog zbora Marko Džoić.
STUDENTSKI PROJEKTI

FSRacingTeam

Sveučilište u Mostaru
Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike
Matice hrvatske bb, 88000, Mostar
Bosna i Hercegovina


| e-mail: office@fsre.sum.ba
| Tel.: +387 (36) 337-001
| Faks: +387 (36) 337-012
| Facebook stranica