StES - Studenti u susret nauci


Dvanaesta znanstveno-stručna konferencijia "Studenti u susret nauci" održat će se na Univerizitetu u Banjoj Luci od 28.11 do 30.11.2019, u organizaciji Studentskog parlamenta Univerizeteta u Banjoj Luci i Univerziteta u Banjoj Luci, a pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske i Ministarstva nauke i tehnologije Republike Srpske.

 

CILJ StES konferencije (Students Encountering Science - StES) je prikazati znanstvena i stručna dostignuća studenata i mogućnost njihove primjene u praksi te odrediti pravce daljeg istraživanja. Mogućnost prijave imaju studenti prvog, drugog i trećeg ciklusa studija i mladi istraživači do 30 godina starosti. U prethodnih deset godina StES je okupio studente iz svih dijelova svijeta (SAD-a, Rusije, Velike Britanije, Njemačke, Kine, Turske, Indije, Španije, Slovenije, Francuske, Hrvatske, Srbije, BiH i druge).

 

Znanstveno-stručna konferencija je interdisciplinarnog karaktera, a elektrotehničke znanosti pripadaju oblasti INŽENJERSTVA I TEHNOLOGIJE. Tema ove oblasti je slobodna.

 

Više detalja o konferenciji možete naći u pozivnom pismu, na web-stranici konferenecije  StES – Studenti u susret nauci  ili upitom putem e-maila na adresu stes2019.ingtech@gmail.com
STUDENTSKI PROJEKTI

FSRacingTeam

Sveučilište u Mostaru
Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike
Matice hrvatske bb, 88000, Mostar
Bosna i Hercegovina


| e-mail: office@fsre.sum.ba
| Tel.: +387 (36) 337-001
| Faks: +387 (36) 337-012
| Facebook stranica