„Osnove rada u sustavu za e-učenje“, tečaj za nastavno osoblje


Centar za informacijske tehnologije Svuečilišta u Mostaru (SUMIT) organizira dvodnevni tečaj  „Osnove rada u sustavu za e-učenje“ za nastavno osoblje koji će se održati u utorak, 4. lipnja i srijedu, 5. lipnja s početkom u 13 sati na Filozofskom fakultetu, u računalnoj učionici 2-5.

Opis: Tečaj je namijenjen nastavnicima koji do sada nisu koristili sustav za e-učenje ili koji žele proširiti znanje o sustavu. 

Svaki nastavnik ima mogućnost otvoriti svoj kolegij na Sveučilišnom sustavu za e-učenje (SUMoodle), a cilj ovoga tečaja je upoznavanje sustava i njegovih mogućnosti te kako postaviti nastavne materijale i komunicirati sa studentima u virtualnom okruženju.

Sadržaj: Postavljanje nastavnih materijala, rad sa blokovima (kalendar, vijesti, administracija, poruke), umetanje resursa (link na web stranicu ili dokument, mapa, tekstualna stranica, knjiga), aktivnosti (forum, rječnik, zadaća i anketa) te izrada sigurnosne kopije kolegija.

Predavači:  doc. dr. sc. Marko Odak, Tomislav Papac mag. inf., Marin Bošnjak mag. inf. 

Trajanje: 2 x 3 školska sata

Napomena:
Zbog ograničenog broja računala, za sudjelovanje na radionici potrebno se prijaviti na email adresu eucenje@sum.ba. Prijave su otvorene do ponedjeljka 3. lipnja do 12 sati. 

U slučaju većeg broja prijava bit će organizirano više termina.
STUDENTSKI PROJEKTI

FSRacingTeam

Sveučilište u Mostaru
Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike
Matice hrvatske bb, 88000, Mostar
Bosna i Hercegovina


| e-mail: office@fsre.sum.ba
| Tel.: +387 (36) 337-001
| Faks: +387 (36) 337-012
| Facebook stranica