IEEE Students & Young Professionals Congress


IEEE Students & Young Professionals Congress je značajan nesvakidašnji događaj koji okuplja mnogobrojna značajna imena iz svijeta znanosti, tehnologije i industrije, ali i veliki broj studenata, prvenstveno tehničkih fakulteta i mladih inžinjera, predstavljajući odličnu priliku za upoznavanje s najnovijim trendovima i nastojeći spojiti i udružiti sve navedene strane. 
Ovogodišnja tema IEEE BiH SYPC 2018 je "Made in BiH", koja fokus Kongresa pomjera na domaću industriju i inspiriranje omladine i studenata za inovacije, preduzetništvo i liderstvo, a sve u cilju zadržavanja mladih i osnaživanja budućih generacija lidera Bosne i Hercegovine u nauci i tehnologiji, koji će ju voditi putem napretka. Kongres se sastoji od bogatog programa, stručnih i motivirajućih predavanja, radionica, panel diskusija, kao i prve inovacijske izložbe u BiH.

Detaljnije možete pogledati na:
http://sypc2018.ieee.ba/

Ukoliko imate kakvih pitanja, možete se javiti na:

https://www.facebook.com/IEEE-Student-Branch-University-of-Mostar-1178022439030427/

Za razliku od prethodnih godina, Kongres je ove godine dio još veće priče koja u potpunosti dijeli njegovu veliku ideju, nazvane First BH Engineering Week, a koja će se održati u tri bh. grada (Sarajevo, Banja Luka i Tuzla). Programom su povezani izuzetni događaji koji će doprinijeti snažnijoj i kvalitetnijoj zajednici inženjera i stručnjaka u BiH i boljoj povezanosti sa industrijom regije i Europe.
STUDENTSKI PROJEKTI

FSRacingTeam

Sveučilište u Mostaru
Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike
Matice hrvatske bb, 88000, Mostar
Bosna i Hercegovina


| e-mail: office@fsre.sum.ba
| Tel.: +387 (36) 337-001
| Faks: +387 (36) 337-012
| Facebook stranica