NOVOSTI I OBJAVE

Sastanci menadžmenta FSRE sa studentima


U narednom tjednu planirani su sastanci menadžmenta fakulteta sa studentima Fakulteta strojarstva, računarstva i elektrotehnike, a prema rasporedu koji se može vidjeti ovdje.

Molimo studente da...

Obavijest za studente - stane državljane


Služba za poslove sa strancima Ministarstva sigurnosti vrši pojačani inspekcijski nadzor boravišnog statusa stranih državljana koji na temelju obrazovanja borave u Bosni i Hercegovini.

Studenti -...

Prezentacija o Erasmus+ mobilnosti sa Sveučilištem u Granadi


Prof. dr. sc. José Ángel Ruiz Jiménez, koordinator za Erasmus+ KA107 Sveučilišta u Granadi održat će prezentaciju o mogućnostima za ostvarivanje mobilnosti sa Sveučilištem u Granadi, Španjolska.
Prezen...

Otvaranje laboratorija za automobilske mehatroničke sustave na Fakultetu strojarstva i računarstva Sveučilišta u Mostaru


U okviru projekta pod nazivom "Unapređenje sveučilišnog obrazovanja iz oblasti automobilske mehatronike" kojeg implementiraju Hyundai Motor Europe Technical Center GmbH iz Njemačke i Deutsche...

Odgovorno istraživanje, radionica za studente doktorskih studija


U sklopu projekta HEIRRI – Higher Education Institutions and Responsible Research and Innovation, održat će se radionica za studente doktorskih studija.

Prof. Ana Marušić i prof. Matko Marušić održat...


STUDENTSKI PROJEKTI

FSRacingTeam

Sveučilište u Mostaru
Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike
Matice hrvatske bb, 88000, Mostar
Bosna i Hercegovina


| e-mail: office@fsre.sum.ba
| Tel.: +387 (36) 337-001
| Faks: +387 (36) 337-012
| Facebook stranica