„Osnove rada u sustavu za e-učenje“, tečaj za nastavno osoblje


Centar za informacijske tehnologije Svuečilišta u Mostaru (SUMIT) organizira dvodnevni tečaj  „Osnove rada u sustavu za e-učenje“ za nastavno osoblje koji će se održati u utorak, 4. lipnja i srijedu, 5. lipnja s početkom u 13 sati na Filozofskom fakultetu, u računalnoj učionici 2-5.

Opis: Tečaj je namijenjen nastavnicima koji do sada nisu koristili sustav za e-učenje ili koji žele proširiti znanje o sustavu. 

Svaki nastavnik ima mogućnost otvoriti svoj kolegij na Sveučilišnom sustavu za e-učenje (SUMoodle), a cilj ovoga tečaja je upoznavanje sustava i njegovih mogućnosti te kako postaviti nastavne materijale i komunicirati sa studentima u virtualnom okruženju.

Sadržaj: Postavljanje nastavnih materijala, rad sa blokovima (kalendar, vijesti, administracija, poruke), umetanje resursa (link na web stranicu ili dokument, mapa, tekstualna stranica, knjiga), aktivnosti (forum, rječnik, zadaća i anketa) te izrada sigurnosne kopije kolegija.

Predavači:  doc. dr. sc. Marko Odak, Tomislav Papac mag. inf., Marin Bošnjak mag. inf. 

Trajanje: 2 x 3 školska sata

Napomena:
Zbog ograničenog broja računala, za sudjelovanje na radionici potrebno se prijaviti na email adresu eucenje@sum.ba. Prijave su otvorene do ponedjeljka 3. lipnja do 12 sati. 

U slučaju većeg broja prijava bit će organizirano više termina.
STUDENT PROJECTS

FSRacingTeam

University of Mostar, Faculty of
Mechanical Engineering, Computing
and Electrical Engineering
Matice hrvatske bb, 88000, Mostar
Bosnia and Herzegovina


| e-mail: office@fsre.sum.ba
| Tel.: +387 (36) 337-001
| Faks: +387 (36) 337-012
| Facebook page